Awesome people ♥

Thanxx For Visit . . Sapesape Yang Visit , Follow La k !

sErik !

salam semua .. 

WTM ! hahaha . . tahu x ape tuh ? ok2 . . WTM means , WHAT THE MAKSUD . 
hahaha . . maksud aku , WTM tittle tuh . . y must SERIK?? ok . . bace la entry ni smpai abes keh . .

rehat tdik , ade la akq niy , ajak aku pegi amek sijil handball kat CG.FIRDAUS . . ok , aku excited gile la niy nak pegi amek . . aku ingat sijil je . . rupe nye dpt duit skli . . hahaha , , RM10 la . . xmen la RM5 . . hahaha . *sorrykalauadesape-2terase.

aku da amek tuh , akq tuh pulak , rajen nak amek kan Under 18 punye sijil skli . . aku pon , lantak kan jlah . . hahaha . . da smpai kat f5 punye klass , akq tuh gedik2 suruh aku yg pnggil ketua team handball U18 perempuan . aku tkot , but ter pakse . . aku bgi salam , n ade cikgu dlm klas tuh , mmg ade la kan  . . tidak , xde aku baik sngt nak bgi salam dehh . . hahaha .

cikgu tuh cam marah yoo . . budak2 kelas f5 tuh pon errr . . *budak . . hahaha . . abg2 n kakak2 la . .
aku ckp laa ape hajat aku ttibe nk jmpe akq tuh , last2 , cg tuh ckp , nyanyi dlu , bru ley jmpe . .
dalam hati aku *ngade2 betul la cikgu nieh . . 

korang tau , aku kene tahan dlm kelas tuh , dri rehat smpai la abes rehat . . huhh ! keluar dri kelas tuh , aku nanges . . heshhh  . . sakit atie aku tengok muke cikgu tuh . . nak je tampar2 muke dye time tuh . . heshhh . . saba yo la . .

and now , aku xkan pegi kelas tuh lagi n kelas2 f5 . . serik la do . . kene malu kan dpn2 abg n kakak2 . . hmmm . . k lah . byeby !

assalam ! <3 hafiz .